HTML

Campus De Luxe - A szerda esti füldugó.

Szeretnénk azt hinni, hogy vannak kibúvók, hogy vannak olyan helyek, idők és érzések, amelyek mások, mint a hétköznapok, mások, mint ami napközben ér minket. Számunkra megadatott. Minden héten, van 3 óránk, amikor mások lehetünk, amikor valami mást tehetünk, valami merészet, valami újat, valami olyat, amit eddig még nem sokan. Jó érzés, hogy nem vagyunk egyedül, jó érzés, hogy velünk vagytok, mertek Ti is mást tenni, mint amit egyébként nem. Ez adatott nekünk, Ti adatattok nekünk. Egy közeg, egy kör, egy életérzés. Szerdánként, este nyolctól…Campus De Luxe…Együtt vagyunk!

Frisssss

Klikkelj!!!

Dalpremier - Plan B fohászkodik

DeLuxe 2010.07.01. 12:03

Plan B nem először hallat magáról,  már kétszer nagy sikerrel kollaborált a Chase and Status duóval - akik egyébként atomerőkkel készítik az új albumukat - volt egy jó kis dala a Stay too long, amit a Pendulum ledarált és megsütött reggelire, aztán megtudtuk róla, hogy színész és rapper és remek énekes is.
Legújabb isteni dal, szó szerint Isteni lett, egy kis ima, mely belőlünk is felszakadhat:

-Még több ilyet!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://campusdeluxe.blog.hu/api/trackback/id/tr402122870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása