HTML

Campus De Luxe - A szerda esti füldugó.

Szeretnénk azt hinni, hogy vannak kibúvók, hogy vannak olyan helyek, idők és érzések, amelyek mások, mint a hétköznapok, mások, mint ami napközben ér minket. Számunkra megadatott. Minden héten, van 3 óránk, amikor mások lehetünk, amikor valami mást tehetünk, valami merészet, valami újat, valami olyat, amit eddig még nem sokan. Jó érzés, hogy nem vagyunk egyedül, jó érzés, hogy velünk vagytok, mertek Ti is mást tenni, mint amit egyébként nem. Ez adatott nekünk, Ti adatattok nekünk. Egy közeg, egy kör, egy életérzés. Szerdánként, este nyolctól…Campus De Luxe…Együtt vagyunk!

Frisssss

Klikkelj!!!

Dalpremier - Sub Focus termékenyebb, mint egy nyúl

DeLuxe 2010.05.20. 12:10

Sub Focus mostanság csak ontja a dalokat, és ahhoz képest, hogy anno, mennyire keményen ropogtatta az ütemeket, mostanra igencsak megszelidült. Tette ezt azért, hogy jobban megismertesse magát az emberekkel - vagy azért hogy befizethesse távhő számláját. Tudja a fene. Mindenesetre egy nem feltétlenül velejéig Sub Focusos dallal állt elő, amibe egy igencsak szemrevaló mennyecskét is berántott.
Jó ízlése van Szub Fókusznak na. Így csobbanhatunk bele egy új világba!
Splash!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://campusdeluxe.blog.hu/api/trackback/id/tr602017765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskepi 2010.05.20. 16:11:09

És végre Ti is... :)

DeLuxe 2010.05.22. 08:40:09

Igyekszünk, bár ez még mindig csak félgőz...
süti beállítások módosítása