HTML

Campus De Luxe - A szerda esti füldugó.

Szeretnénk azt hinni, hogy vannak kibúvók, hogy vannak olyan helyek, idők és érzések, amelyek mások, mint a hétköznapok, mások, mint ami napközben ér minket. Számunkra megadatott. Minden héten, van 3 óránk, amikor mások lehetünk, amikor valami mást tehetünk, valami merészet, valami újat, valami olyat, amit eddig még nem sokan. Jó érzés, hogy nem vagyunk egyedül, jó érzés, hogy velünk vagytok, mertek Ti is mást tenni, mint amit egyébként nem. Ez adatott nekünk, Ti adatattok nekünk. Egy közeg, egy kör, egy életérzés. Szerdánként, este nyolctól…Campus De Luxe…Együtt vagyunk!

Frisssss

Klikkelj!!!

Dalpremier - Kele, aki nem gólya

DeLuxe 2010.07.01. 12:00

Azért a nagy döglődés közepette sikerül néha pottyintani valamit, valami értelem-morzsát, jobbára dalpremiert.

A héten két szóló előadó kerül terítékre, vagy blogfelületre inkább.
Az első Kele - aki nem gólya- a londoni Bloc Party zenekar frontembereként az éppen "tomboló" alkotói szabadságot meglovagolta (vagy éppen gnerálta azt) és kidobott egy szólóalbumot.
Erről az első fecske - nem gólya-  a Tenderoni, amiről fogalmunk sincs, hogy miféle szó, de jól hangzik, mint ahogy a dal is. Mondjuk ehhez néhányszor meg kell hallgatni, de egye fene, idővel nemesedik.
KELE - TENDERONI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://campusdeluxe.blog.hu/api/trackback/id/tr962122864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása