HTML

Campus De Luxe - A szerda esti füldugó.

Szeretnénk azt hinni, hogy vannak kibúvók, hogy vannak olyan helyek, idők és érzések, amelyek mások, mint a hétköznapok, mások, mint ami napközben ér minket. Számunkra megadatott. Minden héten, van 3 óránk, amikor mások lehetünk, amikor valami mást tehetünk, valami merészet, valami újat, valami olyat, amit eddig még nem sokan. Jó érzés, hogy nem vagyunk egyedül, jó érzés, hogy velünk vagytok, mertek Ti is mást tenni, mint amit egyébként nem. Ez adatott nekünk, Ti adatattok nekünk. Egy közeg, egy kör, egy életérzés. Szerdánként, este nyolctól…Campus De Luxe…Együtt vagyunk!

Frisssss

Klikkelj!!!

Startolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DeLuxe 2009.11.04. 14:52

 

Minden most kezdődik el!!!!!!!!!

 

Kedves DeLuxerek!

Elérkezett a pillanat, hogy egy új területet próbáljunk meghódítani, ezzel együtt ismételten Titeket is. Életre kelt a Deluxe Blogja!!! Szeretnénk egy olyan felületet teremteni, amin akár hét közben is deluxikus dolgokat találhatok. Lesz itt sok kép, video, film, és zene. Itt találhatjátok majd meg a Campus De Luxe újdonságait és zenéit, a videókat és az utózöngéket, illetve itt válaszolunk bármi kérdésre, és még rólunk is megtudhatsz néhány dolgot. Valamint sok-sok vélemény Tőletek, hogy igazán éljen ez az oldal, blog, vagy bárminek nevezzük. Tehát éljen sokáig a Királynő, a De Luxe és a Rock 'n' Roll!!!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://campusdeluxe.blog.hu/api/trackback/id/tr121498439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grimace 2009.11.11. 20:38:42

És már megy is a rákenró! Fejet hajtok a műsor előtt!:)

balint87 2009.11.11. 21:11:42

Akkor csapjunk bele! :)
süti beállítások módosítása